Assalamualaikum semua,

Tujuan blog ini dibina dan dibangunkan adalah sebagai nota rujukan untuk kami sendiri dan juga mana-mana blogger yang nak mula serius sebagai blogger profesional.

Saya juga masih belajar tentang cara blogging yang terbaik. Maka di sini saya curahkan segala pengetahuan, info SEO, info teknikal dan bukan teknikal blog.

Saya berharap penulisan saya/kami di sini dapat memberi manfaat kepada anda semua.

Panduan dan Ilmu Bina Blog

1- Teknik Bina Blog Dan Info Seo

Mungkin anda akan belajar mengenai teknik, strategi dan panduan bina blog dengan betul dari sini. Saya/kami akan sedaya upaya menambah baik semua tutorial yang ada untuk jadi panduan yang lengkap untuk anda.

Pelbagai topik mengenai SEO dan cara penulisan mesra SEO juga akan dibincangkan dalam beberapa konten yang diterbitkan.

Jika anda ada pendapat yang bernas dan mungkin ingin berkongsi ilmu SEO silakan untuk e-mel kami di [email protected] ataupun boleh komen di mana-mana artikel yang berkenaan.

3- Info Semasa/Info Teknologi & Gajet

Blog ini juga mungkin ada pendapat dan juga info rujukan mengenai gajet atau teknologi terbaru. Kami juga mungkin bercerita tentang info-info semasa yang boleh menjadi panduan para pembaca.

4- Hantar Artikel

Jika anda berminat untuk hantar artikel berkenaan dengan topik di bawah;

  • Pengalaman bekerja sebagai…(BM/BI)
  • Panduan berkenaan ilmu SEO dan blog
  • Tips atau Info berkenaan gajet, komputer & teknologi

Silakan e-mel kami di [email protected] dan ajukan cadangan artikel anda. Kami akan berikan panduan menulis serta jumlah perkataan yang diperlukan.

Bayaran setiap artikel juga akan ditentukan berdasarkan harga semasa (berubah-ubah). Jika setuju dengan segala syarat, maka artikel akan diterbitkan di blog ini minatblog.com

Cadangan dan Pendapat

Saya/kami mengalu-alukan pendapat yang bernas dari sekalian pembaca semua. Jika ada idea, artikel yang boleh membawa salah faham, mengandungi info kurang tepat maka silalah e-mel secara personal kepada kami di [email protected] untuk kami betulkan semula.

Sekian, ikhlas;

Admin,
Content Writer, Dropshipper/Affiliater, Learning Blogger